LXR - minőségi magyar étrend-kiegészítők

Az LXR PatikaPortál használata

Kedves Partnerünk!

Az LXR Komplex készítmények megrendelésének lehetősége egy harmadik opcióval bővül. Szeptembertől online felületünkön, a PatikaPortálon is leadhatja megrendelését, amelynek folyamatát számolótáblák és már ismert kedvezményrendszerünk jól áttekinthető magyarázatai segítik. Az alábbiakban röviden bemutatjuk, hogy szerződött patikai partnereink hogyan tudják készítményeinket önállóan megrendelni az LXR PatikaPortál felületén keresztül.

BEJELENTKEZÉS
Az LXR Komplex készítmények rendelési felülete, az LXR PatikaPortál a https://patikaportal.lxr.hu címen érhető el. A rendszerbe belépni a regisztráció folyamán megadott emailcímmel és jelszóval lehet.

MEGRENDELÉSEK LISTÁJA
Belépéskor a megrendelések listája jelenik meg. Itt tetszőleges sorrendben és szűréssel megtekinthetőek a korábbi megrendelések, azokat megnyitva visszanézhető, hogy milyen készítményeket tartalmaznak.
A lista utolsó oszlopa mutatja, hogy milyen státuszban van a megrendelés, így online nyomon követhető a rendelési folyamat.
A nyitott státuszú megrendelést megnyitva folytatható a korábban félbehagyott megrendelés leadása.

ÚJ MEGRENDELÉS LEADÁSA
Új nyitott rendelést a lista alatt a jobb alsó sarokban található ÚJ RENDELÉS LEADÁSA gombra kattintva lehet létrehozni. Azért, hogy elkerüljük a tévedésből többször leadott rendeléseket, egy patikának egy időben csak egy nyitott megrendelése lehet. Ezért ha a gyógyszertárnak már van nyitott megrendelése, akkor a rendszer új megrendelés létrehozása helyett azt fogja megnyitni szerkesztésre, természetesen a korábban már berögzített megrendelni kívánt mennyiségekkel együtt.

MEGRENDELÉS KITÖLTÉSE
A megrendelésen a készítmények csoportosítva szerepelnek (felnőtt készítmények, Junior készítmények, C+D Retard Komplex), a csoportokon belül ábécé sorrendben. Ha egy készítményhez az aktuális hónapban több akció is kapcsolódik (pl. van hozzá betöltő vagy naptári akció), akkor azok a készítmény mellett, egymás alatt helyezkednek el.
A rendelni kívánt mennyiségeket a Mennyiség (db) oszlopba kell felvinni. A beviteli mezők között nem csak az egérrel történő átkattintással lehet közlekedni, a billentyűzeten a TAB billentyűt megnyomva a következő beviteli mezőre ugrik, visszafelé pedig a Shift+TAB billentyűvel lehet lépegetni.

SEGÍTSÉGEK, MAGYARÁZATOK
A rendszer minden lehetséges módon segítséget nyújt a képernyőn látható adatok értelmezéséhez:

  • A készítmény nevére kattintva megjelenik az aktuális időszakban elérhető akciók részletes leírása ugyanolyan módon, ahogy az emailben kapott akciós hírlevélben is szerepel.
  • A kedvezmény oszlopban szürke pipa jelzi, ha az adott kedvezmény eléréséhez elegendő a rendelt mennyiség, de a kedvezmény feltétele (pl. a 30 db megrendelt felnőtt és Junior készítmény) még nem teljesült. Ez a pipa azonnal zöldre vált, amint a szükséges feltételt elérte a rendelt mennyiség.
  • A kedvezmény mellett található információs ikon fölé mozgatva az egeret részletes leírást kapunk arról, hogy az adott kedvezményt milyen feltétel teljesülése esetén kapjuk meg.
  • A táblázat oszlopainak fejléce fölé mozgatva az egeret részletes leírás jelenik meg arról, hogy az oszlopban megjelenő számok mit jelentenek.

KEDVEZMÉNY FELTÉTELEK TELJESÜLÉSE
A megrendelés képernyő jobb oldalán mindig látható egy információs sáv, amin nyomon követhető, hogy mekkora rendelt mennyiségre van még szükség ahhoz, hogy az adott akcióban elérhető kedvezményre jogosult legyen a gyógyszertár. Az információs sáv bal oldalán található nyílra kattintva részletezés is kapható arról, hogy a kedvezményhez milyen feltételt kell teljesíteni, és az egyes akciókkal mennyi többlet árrést értünk el a normál patikai árrés felett. A táblázat ugyanezzel a nyíllal csukható össze.

MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE
Ha a megrendelés végleges és minden igényelt mennyiség szerepel benne, akkor a MEGRENDELÉS gombra kattintva egy megerősítő kérdés után megjelenik a megrendelés összesítő, ahol még egyszer áttekinthetők a leadni kívánt készítmények olyan bontásban, ahogy majd a szállítólevélen szerepelni fognak.
Innen a MÓDOSÍTÁS gombbal még vissza lehet térni a rendelési felületre, és módosítható a megrendelés, az ELKÜLDÖM A MEGRENDELÉST gombbal pedig a rendelés átkerül Megrendelve státuszba, és a Biotic Gyógyszerészeti Kft.-nél megkezdődik annak feldolgozása.
Ezután a leadott megrendelést már csak a Biotic-nál dolgozó munkatársak tudják módosítani.

OKTATÓ VIDEÓK
Ha részletesebb magyarázatra van szüksége, tekintse meg oktató videóinkat:
Megrendelés leadása (18:41)
Felhasználók kezelése (9:17)
Lekérdezések (3:22)

Amennyiben további segítségre van szüksége, hívja munkatársainkat a +36 70 343 60 70 telefonszámon, ahol készséggel állunk rendelkezésére!