LXR Kollagén Plusz Komplex
LXR Komplex Nyereményjáték 2023
LXR Mikrobiom Komplex
LXR Szerves Magnézium Komplex
LXR Élőflóra Komplex
Kollagen_Plusz_picture_big1
Nyeremenyjatek_picture_big1
Junior_Multivitamin_picture_big
C_Kornyezetvedelem_picture_big2
Mikrobiom_picture_big
Szerves_Magnezium_picture_big1
Eloflora_picture_big
LXR Kollagén Plusz Komplex
LXR Komplex Nyereményjáték 2023
LXR Mikrobiom Komplex
LXR Szerves Magnézium Komplex
Kollagen_Plusz_picture_mobile
Nyeremenyjatek_2023_picture_mobile
Junior_Multivitamin_picture_mobile2
C_Kornyezetvedelem_picture_big2
Mikrobiom_picture_big
Szerves_Magnezium_picture_mobile
Eloflora_picture_mobile

Jogi nyilatkozat

MINDEN VONATKOZÓ UNIÓS ÉS HAZAI JOGSZABÁLYNAK MEGFELELŐ KÉSZÍTMÉNYEK
Az Európai Unióban az étrend-kiegészítők biztonságos használatát jogszabályok és uniós direktívák összetett rendszere biztosítja. Az étrend-kiegészítőkbe csak a táplálkozás- és egészségtudomány által már ismert hatóanyagok kerülhetnek. A hatóanyagokkal kapcsolatban a termékek csomagolásán csak az Európai Unió szakhatóságai által elfogadott egészségre vonatkozó állításokat lehet feltüntetni.

A megfogalmazások nem célozhatnak gyógyító vagy konkrét betegséget megelőző hatásra, csakis a hatóanyagoknak az adott élettani funkciók egészséges működését támogató hatásértékére utalhatnak. (Pl. „Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.” vagy „Hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.”)

A Biotic Gyógyszerészeti Kft. étrend-kiegészítői megfelelnek az uniós és hazai jogszabályi előírásoknak. Doboz- és címkefeliratainkon csak az érintett hatóanyagokra vonatkozó engedélyezett egészségre vonatkozó állításokat alkalmazzuk. A készítményeinket bemutató internetes és nyomtatott kommunikációs felületeinken megjelenített szakmai publikációs hivatkozások, valamint gyógyszerész kollégáink szaktudására és tudományos szakirodalmi forrásokra alapozott kiegészítő információk vásárlásra nem ösztönöznek. Kizárólag a téma iránt mélyebben érdeklődő olvasóknak szánt szakmai iránymutatásként szolgálnak. Honlapunkon vásárlási lehetőséget nem biztosítunk, kizárólag tájékoztató jelleggel működik.