LXR Élőflóra Komplex
LXR Máriatövis Komplex
LXR Kurkuma Fotre Komplex
LXR Junior Neuro-Vital Komplex
LXR Q10+Antioxidáns Komplex
Eloflora_picture_big
Mariatovis_picture_big2
C_Gyogynovenyi_picture_big2
Kurkuma_Forte_picture_big2
Junior_Neuro-Vital_picture_big
Q10_Antioxidans_picture_big
C_Hatoanyagainkrol_picture_big4
LXR Máriatövis Komplex
Gyógynövényi kombinációk
LXR Kurkuma Forte Komplex
LXR Q10+Antioxidáns Komplex
Eloflora_picture_mobile
Mariatovis_picture_mobile
C_Gyogynovenyi_picture_mobile
Kurkuma_Forte_picture_mobile
Junior_Neuro-Vital_picture_mobile
Q10_Antioxidans_picture_mobile
C_Hatoanyagainkrol_picture_mobile

Jogi nyilatkozat

MINDEN VONATKOZÓ UNIÓS ÉS HAZAI JOGSZABÁLYNAK MEGFELELŐ KÉSZÍTMÉNYEK
Az Európai Unióban az étrend-kiegészítők biztonságos használatát jogszabályok és uniós direktívák összetett rendszere biztosítja. Az étrend-kiegészítőkbe csak a táplálkozás- és egészségtudomány által már ismert hatóanyagok kerülhetnek. A hatóanyagokkal kapcsolatban a termékek csomagolásán csak az Európai Unió szakhatóságai által elfogadott egészségre vonatkozó állításokat lehet feltüntetni.

A megfogalmazások nem célozhatnak gyógyító vagy konkrét betegséget megelőző hatásra, csakis a hatóanyagoknak az adott élettani funkciók egészséges működését támogató hatásértékére utalhatnak. (Pl. „Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.” vagy „Hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.”)

A Biotic Gyógyszerészeti Kft. étrend-kiegészítői megfelelnek az uniós és hazai jogszabályi előírásoknak. Doboz- és címkefeliratainkon csak az érintett hatóanyagokra vonatkozó engedélyezett egészségre vonatkozó állításokat alkalmazzuk. A készítményeinket bemutató internetes és nyomtatott kommunikációs felületeinken megjelenített szakmai publikációs hivatkozások, valamint gyógyszerész kollégáink szaktudására és tudományos szakirodalmi forrásokra alapozott kiegészítő információk vásárlásra nem ösztönöznek. Kizárólag a téma iránt mélyebben érdeklődő olvasóknak szánt szakmai iránymutatásként szolgálnak. Honlapunkon vásárlási lehetőséget nem biztosítunk, kizárólag tájékoztató jelleggel működik.